ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΕΜΜΕ

Friday, January 19, 2007

ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ

Για μια ακόμη εβδομάδα το Τμήμα μας τελεί υπο κατάληψη...
Δεκάδες χαμένες διδακτικές ώρες, εξεταστικές στημένες σε λίγες μέρες (ιεροεξεταστικές Ιουλίου), διπλές εξεταστικές επιπέδου Ουγκάντας (Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου), γενικές Συνελεύσεις παρωδίες με τεχνητά προσκόμματα για να κουραστούν οι φοιτητές και να ψηφίσουν μεταξύ τους ορισμένοι, ψηφοφορίες χωρίς τρίπτυχο και άλλα ανεκδιήγητα συνθέτουν το σκηνικό της Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α Σ, που επικρατεί εδώ και μήνες και φαλκιδεύει τη λειτουργία του Πανεπιστημίου και τα συμφέροντα των φοιτητών.
Η ΔΑΠ-ΕΜΜΕ θέλει να εκφράσει τη συμπαράστασή της στους φοιτητές που βλέπουν το μέλλον τους να ανατρέπεται και τον προγραμματισμό τους να γκρεμίζεται απο 70-80 ατόμα. Από τη μεριά μας θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επαναλειτουργία του τμήματος και την εξεύρεση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης για την εξεταστική.
Όποιος συμφοιτητής μας θέλει να αντιδράσει στις αλλαγές μη συμμετέχοντας σε μαθήματα υπάρχει λύση, ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟΧΗ. Όποιος πιστεύει ότι ο αυτοακρωτηριασμός και η έλλειψη γνώσεων αποτελούν μέσο πολιτικής διεκδίκησης, μπορεί να απέχει από τα μαθήματά του. Έτσι και τα δικά του δικαιώματα εξασκεί και δεν εμποδίζει κανέναν άλλο, που δεν ταυτίζεται μαζί του, να εξασκήσει τα δικαιώματά του.